Μένουμε Ασφαλείς

H οικογένεια Μ&S σας υποδέχεται με ασφάλεια, στα καταστήματά της

Αγαπητοί Πελάτες

Με πρωταρχικό στόχο την υγεία των πελατών και των εργαζομένων και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών, η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της παρουσίας σας σε όποιο κατάστημα Marks & Spencer επισκεφθείτε.

Στο πλαίσιο των προφυλάξεων που έχουν ληφθεί, το προσωπικό μας έχει εξοπλιστεί με τα απαραίτητα μέσα προστασίας (γάντια, μάσκες, απολυμαντικά). Έχει επίσης διευρυνθεί το ωράριο των συνεργείων καθαρισμού, τα οποία χρησιμοποιούν ειδικά απολυμαντικά υλικά σε σημεία συχνής επαφής.

Πριν ξεκινήσετε για την επίσκεψή σας, επιβεβαιώστε τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος που σας ενδιαφέρει, μέσω του επίσημου site της εταιρίας μας που ενημερώνεται τακτικά.

Στους χώρους των καταστημάτων μας τηρούνται οι αποστάσεις ανά τετραγωνικό μέτρο. Σε ώρες αιχμής, μπορεί να ζητηθεί να εισέρχεστε ανά ένα άτομο τη φορά. Ζητούμε την κατανόησή σας σε περίπτωση που χρειαστεί να περιμένετε σε ουρά.

Για την ασφάλεια όλων, παρακαλείστε όταν κάνετε τις αγορές σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας, να διατηρείτε τις αποστάσεις των δύο μέτρων ανά άτομο που έχουν οριστεί.

Οι στιγμές που ζούμε όλοι είναι πρωτόγνωρες και είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών για να παραμείνουμε ασφαλείς. Με προσοχή, υπομονή και αισιοδοξία, θα επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας.

Σας περιμένουμε

Marks & Spencer Ελλάδα