Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

  1. Εισαγωγή

1.1 Η Marks and Spencer – Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε (στο εξής αναφερόμενη και ως «Εταιρεία», «εμείς», «εμάς» ή «μας») δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της και των πελατών της. Δεν θα γνωστοποιούμε πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για να σας παράσχουμε μια υπηρεσία, όπως π.χ. για τις ανάγκες παράδοσης ενός προϊόντος, για να πραγματοποιήσουμε τους αναγκαίους πιστωτικούς ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας και στο πλαίσιο διαδικασιών αναζήτησης και δημιουργίας προφίλ πελατών υπό τους όρους της παρούσας Πολιτικής καθώς και κατόπιν συγκατάθεσής σας ή όπου υποχρεούμαστε εκ του νόμου προς τούτο όπως πχ. κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δικαστικής απόφασης κ.λπ.. Η Εταιρεία θα μεταχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα τα οποία της διατίθενται από τους χρήστες της Ιστοσελίδας www.m-s.gr (στο εξής αναφερόμενης ως «Ιστοσελίδας»), σύμφωνα με όλους τους σχετικούς νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ελλάδας σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

1.2. Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων του λογαριασμού σας και τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο λογαριασμό σας ή με τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρέπει να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας παραμένει απόρρητος και ασφαλής. Επιπρόσθετα, εάν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε ότι κάποιο άλλο άτομο γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας ή ότι ο κωδικός αυτός χρησιμοποιείται ή είναι πιθανό να χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το Τμήμα «B2B» της Εταιρείας μας ή/και μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Σε διαφορετική περίπτωση ευθύνεστε οι ίδιοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα πραγματοποιηθεί με τον κωδικό χρήστη σας μέχρι του χρονικού σημείου ενημέρωσης της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση το βάρος απόδειξης το φέρει πάντοτε το μέλος που επικαλείται την τυχόν έλλειψη ταυτοποίησης και όχι η Εταιρεία. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας. Σας συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασής σας, δηλαδή κάθε έξι μήνες περίπου.

1.3. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι σωστές, αληθείς, επικαιροποιημένες και πλήρεις και ενημερώστε μας αμέσως για τυχόν αλλαγή στις λεπτομέρειες που καταχωρήσατε όταν εγγραφήκατε. Σε περίπτωση εγγραφής νομικού προσώπου πρέπει να αναφέρεται το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας καθώς και η πλήρης επωνυμία της. Η Εταιρείας μας βασίζεται στις δηλώσεις του χρήστη για τα προσωπικά του στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτά.

 

1.4. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, να διακόψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο, ή να ακυρώσει παραγγελίες κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

1.5. Επισημαίνεται ότι το όνομα χρήστη που θα επιλέξει το μέλος δεν πρέπει να είναι παράνομο όπως λ.χ. χυδαίο, υποτιμητικό ή απρεπές με οποιονδήποτε τρόπο ή να παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Επιπλέον, το όνομα χρήστη δεν πρέπει να περιέχει ενδείξεις για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή διαδικτύου, προσωπικά στοιχεία επαφής/επικοινωνίας με τον χρήστη ή να βλάπτει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων.

1.6 Η εν λόγω Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των «Όρων Χρήσης» της Εταιρείας και δεσμεύεστε από αυτή τόσο κατά την πλοήγησή σας την ιστοσελίδα μας όσο και κάθε φορά που εισέρχεσθε ως μέλος ή ως χρήστης / επισκέπτης στην Ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας (www.m-s.gr).

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

2.1. Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς και την εκτέλεση αγοραπωλησιών από την ιστοσελίδα μας.

2.2. Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι:

α) προκαθορισμένα δεδομένα κατά την εγγραφή σας ως μέλους, καθώς και σε άλλα πεδία της ιστοσελίδας μας (όπως λ.χ. «Ο Λογαριασμός μου», «Επικοινωνήστε μαζί μας»,) , όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όνομα μέλους, κωδικό μέλους. Από τα δεδομένα αυτά όσα είναι προαιρετικά δηλώνονται από εσάς κατόπιν αποκλειστικής επιλογής σας κατά την ελεύθερη βούλησή σας.

β) την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας σε περίπτωση που εγγραφείτε στη λίστα προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters από την εταιρεία μας (χωρίς ταυτόχρονα να εγγραφείτε και ως μέλος μας).

γ) Επίσης δηλώνετε και τα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι συναφή και πρόσφορα για την εκτέλεση της συγκεκριμένης κάθε φορά αγοραπωλησίας σας όπως την πλήρη διεύθυνση παράδοσης, την πλήρη διεύθυνση τιμολόγησης, τα στοιχεία που αφορούν στην καταβολή της πληρωμής.

δ) τέλος δεδομένα επικοινωνιών όπως λ.χ. διεύθυνση IP τα οποία είναι τεχνικώς απαραίτητα για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή/και για την διενέργεια αγορών, τα οποία διατηρούνται για όσο χρόνο προβλέπει ο νόμος για επιχειρήσεις όπως η δική μας. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, όπως ισχύουν και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

  1. Η συγκατάθεσή σας

3.1. Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή την εγγραφή σας ως μέλους στην ιστοσελίδα μας ή με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την ιστοσελίδα μας ή με την εγγραφή σας στη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που αναφέρονται στο άρθρο 2 ανωτέρω.

3.2. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων από την ιστοσελίδα μας παρέχετε:

α) η συγκατάθεση να σας ενημερώνουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας των ειδοποιήσεων του άρθρου 5.8 των Όρων και Προϋποθέσεων, οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας.

β) η δυνατότητα να επιλέξετε να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία/newsletters για προϊόντα ή/και υπηρεσίες που διατίθενται δια μέσου της ιστοσελίδα μας. Την συγκατάθεση αυτή που μπορεί να μας έχετε δώσει μπορείτε να την άρετε οποτεδήποτε επικοινωνώντας με το Τμήμα «Β2Β» ή μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας ή να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

3.3. Με την επιφύλαξη της λήψης των ειδοποιήσεων που αναφέρονται στο άρθρο 5.8 των Όρων και Προϋποθέσεων για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (νέας, τροποποιηθείσας, κατόπιν επιστροφής ή υπαναχώρησης), σε κάθε περίπτωση μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία μέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων όπως αυτά αναλύονται στο άρθρο 2 ανωτέρω ως εξής:

α) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. α) ανωτέρω με τη διαγραφή σας από μέλος της ιστοσελίδας μας

β) για τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται στο άρθρο 2.2. β) ανωτέρω με την διαγραφή σας από τη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter της εταιρείας μας οποτεδήποτε με τον τρόπο που αναφέρεται στο άρθρο 4.2. κατωτέρω.

3.4. Η Εταιρεία δεν αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα οποία τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δια μέσου της ιστοσελίδας του οποίου γίνεται η επεξεργασία και η εκτέλεση των πληρωμών.

3.5. Σε περίπτωση πάντως γνωστοποίησης από το μέλος, η οποία γίνεται μόνο προς τους αρμόδιους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας, καθώς είναι και οι μόνοι έχοντες πρόσβαση σε όποιες πληροφορίες των συναλλαγών σας είναι αναγκαίες για την διεκπεραίωση του αιτήματός σας, πληροφοριών λογαριασμού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ή/και τραπέζης του, το μέλος συναινεί ότι η Εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για όλες τις ενδεχόμενες επιστροφές χρηματικών ποσών προς το μέλος όπως λ.χ. σε περίπτωση υπαναχώρησης του. Για τις δε επιστροφές χρηματικών ποσών που γίνονται προς τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες των μελών, υπεύθυνοι για την σχετική επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι αποκλειστικά και μόνον οι συνεργαζόμενες τράπεζες (εκδότρια και λήπτρια).

  1. Επικοινωνία και Μάρκετινγκ

4.1. Εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορά από την Ιστοσελίδα μας και έχετε αποδεχθεί να σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά μηνύματα (emails), ενδέχεται κατά καιρούς να λαμβάνετε ενημερώσεις με γενικές πληροφορίες ή/και με διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία/newsletters) για τα τελευταία προϊόντα μας, καθώς και ειδικές προσφορές μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Για τις ανωτέρω ενέργειες μάρκετινγκ το  μέλος συμφωνεί ότι η Εταιρεία θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του

4.2. Όλα τα μέλη της Εταιρείας μπορούν να άρουν τη συναίνεσή τους από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους και να επιλέξουν να μη λαμβάνουν επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters). Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες για λόγους μάρκετινγκ (ενημερωτικά δελτία/newsletters) από εμάς, πρέπει να το κάνετε στέλνοντας μας email στο Τμήμα «Β2Β» ή επιλέξετε μέσα από την ενότητα της Ιστοσελίδας «Επικοινωνήστε μαζί μας», ή να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» σε οποιαδήποτε επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

  1. Φροντίζοντας για την ασφάλεια των δεδομένων σας

5.1. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος γνωστοποίησης των πληροφοριών σας, εάν κάτι τέτοιο μας ζητηθεί από την αστυνομία ή οποιαδήποτε ρυθμιστική ή κυβερνητική αρχή στο πλαίσιο ερευνών σχετικά με δραστηριότητες κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης. Επίσης η Εταιρεία δύναται ελλείψει νόμιμης διάταξης να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων και το μέλος συναινεί ρητά για τέτοιου είδους διαβίβαση. Επιπλέον, δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για την πολιτική απορρήτου των χρηματοπιστωτικών οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ιδιαίτερα μάλιστα για τους όρους χρήσης τους αναφορικά με την εκτέλεση διάφορων συναλλαγών.

5.2. Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των δραστηριοτήτων τόσο που συλλέγουμε εμείς κατά τα προβλεπόμενα στην Παρούσα Πολιτική όσο και κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, Ωστόσο επισημαίνεται ότι ιδίως η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στην ιστοσελίδα μας (οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη). Από τη στιγμή που λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

5.3. Για να προστατεύσει τα δεδομένα σας, η Εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιημένη από τη COMODO Secure.

Η προστασία της ανωτέρω τεχνολογίας εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε δεδομένα εισάγετε στην Ιστοσελίδα μας μεταδίδονται κρυπτογραφημένα. Ακολουθεί μια διαδικασία ταυτοποίησης του μηνύματος και του διακομιστή.

  1. Δεν τηρούμε σε καμία περίπτωση αρχείο με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

6.1. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η Ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, ούτε ηχογραφούνται σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας (βλέπε Όροι και Προϋποθέσεις). Πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. Αυτό σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

6.2. Επισημαίνεται ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, πληροφοριών, κ.λπ. που λαμβάνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά συνέπεια, ΔΕΝ πρέπει να μας στέλνετε πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

  1. Γνωστοποίηση των πληροφοριών σας

Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρη:

Ø Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωστοποιήσουμε ή κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιεσδήποτε νομικές απαιτήσεις ή για να θέσουμε σε ισχύ ή εφαρμόσουμε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της Εταιρείας, των πελατών μας ή άλλων. Για παράδειγμα, ενδέχεται να ανταλλάξουμε πληροφορίες με άλλες εταιρείες και οργανισμούς για λόγους προστασίας από απάτη και μείωσης πιστωτικού κινδύνου.

Χωρίς την έγκρισή σας η «Εταιρεία» δε δίνει κανένα προσωπικό σας δεδομένο σε άλλες επιχειρήσεις ή σε άλλα πρόσωπα («Τρίτοι»), με εξαίρεση τις παρακάτω περιπτώσεις:

Ø Προσωπικά δεδομένα μπορούν να δοθούν σε Τρίτους εάν αυτό εξυπηρετεί τη σύναψη συμβάσεων στις οποίες συμμετέχετε κι «εσείς» και πάντα στα πλαίσια της διαδικασίας παραγγελίας μέσω του τμήματος «Β2Β».

Ø Προσωπικά δεδομένα μπορούν να δοθούν σε Τρίτους, εάν αυτό εξυπηρετεί την τήρηση νομικών προδιαγραφών στις οποίες υπόκειται η «Εταιρεία».
Ø Προσωπικά δεδομένα μπορούν να δοθούν σε Τρίτους προκειμένου να εκτελέσουν υπηρεσίες υπέρ, για λογαριασμό ή κατ’ εντολή της «Εταιρείας». Στις περιπτώσεις αυτές η «Εταιρεία» λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει ότι οι Τρίτοι θα τηρήσουν τους κανόνες της «Εταιρείας» σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ότι οι παραλήπτες θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα μόνο για τους επιτρεπόμενους σκοπούς
Ø θα τα λάβουν και θα τα επεξεργαστούν μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα τα προστατέψουν από μη εξουσιοδοτημένη χρήση και θα αποφασίσουν και θα λάβουν παρόμοια μέτρα και όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, και
Ø θα τηρήσουν αυστηρά την ισχύουσα νομοθεσία.

Στο βαθμό που προσωπικά δεδομένα δίνονται σε Τρίτους σε σχέση με αγοραστικές συναλλαγές η «Εταιρεία» δικαιούται να μεταδώσει προσωπικά δεδομένα σε Τρίτους που προσφέρουν υπηρεσίες εκτίμησης φερεγγυότητας ή κινδύνων απάτης ή σε Τρίτους που έχουν κάποιο άλλο αντικείμενο στον τομέα πρόληψης της εγκληματικότητας, ώστε η «Εταιρεία» να είναι σε θέση να δεχτεί την πιστωτική σας κάρτα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο εξόφλησης.

Η «Εταιρεία» δικαιούται απεριόριστα να χρησιμοποιεί, να επεξεργάζεται και να δίνει σε Τρίτους οποιαδήποτε ανώνυμα στοιχεία ή στοιχεία φύλου (και στατιστικές) δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά σας.

Μπορείτε να ζητήσετε από την «Εταιρεία» να γνωρίσει στους Τρίτους που έλαβαν προσωπικά σας δεδομένα τυχόν διορθώσεις ή διαγραφές των προσωπικών σας δεδομένων. Εφόσον η «Εταιρεία» δεν έχει πρόσβαση σ’ αυτά τα προσωπικά δεδομένα, θα προσπαθήσει ανάλογα με τις δυνατότητές της να μεταφέρει στους Τρίτους την επιθυμία σας για τέτοιες διορθώσεις ή διαγραφές. Στο βαθμό όμως που μεταδόθηκαν προσωπικά σας δεδομένα σε επιχειρήσεις πιστωτικών καρτών και σε άλλες υπηρεσίες/επιχειρήσεις που ασχολούνται με διαδικασίες πληρωμών, πιθανό να χρειάζεται να έρθετε απευθείας σε επαφή μαζί τους εάν επιθυμείτε διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Η «Εταιρεία» δεν μπορεί να αναλάβει καμία ευθύνη για τη διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών δεδομένων που (με τη συγκατάθεσή σας) δόθηκαν σε ορισμένες υπηρεσίες/επιχειρήσεις, όπως αυτές που ελέγχουν τη φερεγγυότητα ή σε υπηρεσίες/ επιχειρήσεις που ασχολούνται με διαδικασίες πληρωμών και απαιτούν ή/και παίρνουν τον έλεγχο επί αυτών των δεδομένων. Η «Εταιρεία» δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άστοχη εκτίμηση φερεγγυότητας ή ρίσκου που συντάχτηκε από κάποιον απ’ αυτούς τους Τρίτους.

 

  1. Έλεγχος των στοιχείων σας

8.1. Εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση ή/και ενημέρωση σχετικά με τα στοιχεία σας που έχετε υποβάλει στην Εταιρεία, μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το Τμήμα «Β2Β» ή μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ασκήσετε και το δικαίωμα αντίρρησής σας, ή στο δικαίωμα στη λήθη.

8.2. Στο πλαίσιο των διαδικασιών ασφαλείας που ακολουθούμε, ενδέχεται να ζητήσουμε στοιχεία ταυτότητας χρήστη όπως αυτά έχουν δηλωθεί στην ιστοσελίδα μας πριν σας παράσχουμε οποιαδήποτε πληροφορία, προς επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας και προς διασφάλισή σας. Πρέπει να φροντίσετε για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, καθώς θα φέρετε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιήσουμε ανταποκρινόμενοι σε αίτημα κάποιου ατόμου που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον κωδικό πρόσβασής σας. Συνιστούμε ιδιαίτερα να μην επιτρέψετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς αυτό θα έδινε σε άλλα άτομα που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

  1. Λήξη συμμετοχής ως μέλους

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε από μέλος από την Ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Β2Β ή μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Εφόσον διαγραφείτε από μέλος μας, θα διαγράφουμε και τα όποια προσωπικά δεδομένα μας έχετε παραχωρήσει μέχρι τη διαγραφή σας ως μέλος της Εταιρείας. Κατ’ εξαίρεση συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και μετά τη λήξη της συμμετοχής σας στην Εταιρεία για τη διαμόρφωση των στατιστικών στοιχείων της Ιστοσελίδας μας (αφού πρώτα έχουν καταστεί ανώνυμα) καθώς και σε περίπτωση εκκρεμούς παραγγελίας ή οικονομικής ή άλλης εκκρεμότητας μεταξύ της εταιρείας μας και εσάς και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή τακτοποίησή/ικανοποίησή της.

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας

10.1 Η Εταιρεία είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο του Νόμου 2472/1997 για την Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής αναφερόμενου ως «ο Νόμος») η οποία διεξάγεται δυνάμει της παρούσας Πολιτικής.

10.2. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρεί η Εταιρεία σχετικά με εσάς και μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το Νόμο.

10.3. Είναι πάντα χαρά μας να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και τυχόν παράπονα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Εκτιμούμε πάντα το χρόνο που αφιερώνετε για να μας παράσχετε πληροφορίες ανατροφοδότησης οι οποίες μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι, καθώς επιθυμούμε να επισκεφθείτε ξανά την Ιστοσελίδα μας και επίσης να μας συστήσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Για τυχόν απορίες ή σχόλια σχετικά με τα παραπάνω, ή εάν θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του Τμήματος Β2Β της Εταιρείας μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ζωντανής συνομιλίας, δια τηλεφώνου ή ακόμα και με γραπτή επιστολή, θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Τέλος, τηρείται αρχείο με όλα τα σταλθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για λόγους παρακολούθησης αιτημάτων και για στατιστικούς λόγους.

10.4. Το Τμήμα  μας παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης μόνο σε αγγλικά και ελληνικά.