Η υγεία όλων μας προέχει. Συνεχίζουμε και #ΜένουμεΣπίτι

Αγαπητοί Πελάτες

Οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας έχουν αλλάξει και καλούμαστε πλέον όλοι να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα.

Η υγεία και η ασφάλεια εργαζομένων, πελατών και συνεργατών παραμένει βασική προτεραιότητα για όλους εμάς στα Marks & Spencer. Από την Τετάρτη, 18 Μαρτίου το δίκτυο των καταστημάτων μας στην Ελλάδα είναι κλειστό, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες.

Για το διάστημα που δεν θα έχουμε επικοινωνία μέσα από τα καταστήματά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε τρόφιμα και να ανταποκριθούμε σταθερά στις ανάγκες σας, μέχρι να συναντηθούμε ξανά από κοντά.

Με αυτή τη σκέψη, προτείνουμε στους φίλους του M&S Food στην Αττική να συνεχίσουν τις αγορές τους μέσα από το https://www.ms.gr/Η εταιρία μας τηρεί ήδη όλες τις απαραίτητες οδηγίες και έχει λάβει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια εργαζομένων, πελατών και συνεργατών.

Συγκριμένα:

  • Έχει διευρυνθεί το καθημερινό ωράριο του συνεργείου καθαρισμού, με χρήση ειδικών απολυμαντικών υλικών στα επιμέρους σημεία συχνής επαφής.
  • Έχει καθιερωθεί τακτική εφαρμογή μικροβιοκτονίας με χρήση ψεκασμών ψυχρής ομίχλης σε όλους τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων μεταφοράς τροφίμων.
  • Όλο το προσωπικό έχει εκπαιδευθεί πλήρως και είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα ενδεδειγμένα μέσα προστασίας (γάντια, μάσκες, χρήση απολυμαντικών). Οι οδηγοί των οχημάτων, ειδικά, έχουν ενημερωθεί για συχνή και αυστηρή χρήση απολυμαντικών μετά από κάθε παράδοση παραγγελίας στο χώρο σας.

 Λόγω των συνθηκών και της πιθανής αυξημένης ζήτησης, υπάρχει περίπτωση να σημειωθούν σε κάποιες περιπτώσεις μικρές καθυστερήσεις στην παράδοση των online παραγγελιών μέσω του https://www.ms.gr/Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, σε περίπτωση που συμβεί κάτι αντίστοιχο. Η ομάδα μας κάνει ότι καλύτερο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, στις νέες αυτές, ιδιαίτερες συνθήκες, πάντα με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων μας.

Για όσους μένουν στο Ν. Αττικής και δεν επιλέξουν την online αγορά, το κατάστημα μας M&S Food στο City Plaza της Γλυφάδας παραμένει ανοικτό, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του και τηρώντας παράλληλα τα αυστηρότερα μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες, όπως έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας.

Θα επιστρέψουμε στην εποχή που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες και στην κανονικότητα της καθημερινότητας μας. Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, φροντίζουμε τον εαυτό μας, την οικογένεια μας και τους συνανθρώπους μας, παραμένοντας στο σπίτι, υγιείς, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.

Marks & Spencer Ελλάδα