Modern Sex

Ανασκόπηση του Badoo: η λεπτομερής γνώμη μας και τα σχόλια των χρηστών – Κριτικές

Badoo, αδύνατο να το χάσετε. Ξεκίνησε το 2006 στο Ηνωμένο Βασίλειο και εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους σοβαρών γνωριμιών, χάρη στον εντυπωσιακό αριθμό χρηστών. Αλλά, από τότε, έχουν εμφανιστεί πολλές άλλες εφαρμογές γνωριμιών. Ποια είναι λοιπόν η γνώμη μας για το Badoo; Είναι ακόμη ενδιαφέρουσα αυτή η ιστοσελίδα; Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα χαρακτηριστικά του Badoo, τα πλεονεκτήματά του και τα αναπόφευκτα μειονεκτήματά του.

Τι είναι το Badoo;

Το Badoo είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών, ο οποίος παρουσιάζεται ως ένα κοινωνικό δίκτυο που μοιάζει με το Facebook. Σας επιτρέπει να γνωρίσετε ανθρώπους με σκοπό τη σύναψη σχέσης, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να γνωρίσετε φίλους. Επομένως, πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο και εναπόκειται σε εσάς να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι στην πλατφόρμα αναζητούν έναν σύντροφο.

Badoo σε αριθμούς:

Αν δεν γνωρίζετε το Badoo, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το κοινωνικό δίκτυο έχει σήμερα σχεδόν 450 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως! Ναι, στο Badoo, 350 εκατομμύρια μηνύματα ανταλλάσσονται καθημερινά και 300.000 άτομα εγγράφονται καθημερινά στην πλατφόρμα! Αρκετά για να ζαλιστείτε! Είναι όντως η πιο διαδεδομένη εφαρμογή online dating στον κόσμο, με παρουσία σε 190 χώρες και διαθέσιμη σε σχεδόν 50 γλώσσες!

Πώς λειτουργεί;

Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να καθορίσετε ότι ψάχνετε για ερωτικούς συντρόφους, άτομα για να συνομιλήσετε ή απλά για να συναντήσετε φίλους.

Κοντά σας

Στην καρτέλα “κοντά σας”, θα έχετε πρόσβαση σε άτομα που είναι συνδεδεμένα στο Badoo και βρίσκονται στη γεωγραφική σας περιοχή. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα προφίλ και να συνομιλήσετε με άτομα που σας αρέσουν.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε ανθρώπους κοντά σας, είτε πρόκειται για φιλία είτε περισσότερο αν είστε σε σχέση. Επειδή το Badoo είναι μια διεθνής πλατφόρμα, θα έχετε πρόσβαση σε προφίλ ανθρώπων από όλο τον κόσμο!

Καλό είναι να γνωρίζετε:

Έχετε υπόψη σας ότι τα πιο δημοφιλή προφίλ είναι προσβάσιμα μόνο αν έχετε λογαριασμό με πληρωμή! Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι ένα κακό σημείο για το Badoo, το οποίο ωστόσο παίζει με τη δωρεάν φύση της υπηρεσίας του!
Μπορείτε να δείτε ποια προφίλ έχουν δει το δικό σας. Αν βρείτε κάποιον που σας αρέσει σε αυτά τα προφίλ, μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να συνομιλήσετε.

Αλλά όπως είπαμε, το Badoo είναι διεθνές! Αν η γνωριμία με ανθρώπους στην πραγματική ζωή είναι σίγουρα ένας από τους στόχους σας στο Badoo, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τα προφίλ ανθρώπων από την άλλη πλευρά του κόσμου.

Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης συγγένειας της πλατφόρμας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε προφίλ με βάση ορισμένα κριτήρια που θα εισαγάγετε στη μηχανή αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βρείτε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς και να τους αφήσετε ένα μήνυμα. Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Badoo, μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Έτσι, μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους είτε με βάση την αμοιβαία συγγένεια είτε με βάση τον τομέα.

Λειτουργεί πραγματικά;

Λοιπόν, ναι και όχι. Το πρόβλημα με το Badoo είναι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί χρήστες. Πιστεύετε ότι αυτό αποτελεί πλεονέκτημα; Λοιπόν, ξανασκεφτείτε το! Ναι, θα υπάρχουν περισσότερες γυναίκες χρήστες, αλλά θα αντιμετωπίσετε επίσης πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό από ό,τι σε εφαρμογές όπως το Bumble για παράδειγμα.

Αν δεν θέλετε το προφίλ σας να πνίγεται από τους χιλιάδες άλλους χρήστες στη γεωγραφική σας περιοχή, θα πρέπει πιθανότατα να αποκτήσετε έναν λογαριασμό επί πληρωμή.

Από την άλλη πλευρά, αν το προφίλ σας είναι πραγματικά καλά κατασκευασμένο και γίνετε γρήγορα πολύ επιτυχημένος, τότε το προφίλ σας θα γίνει γρήγορα δημοφιλές και θα εμφανίζεται πρώτο μεταξύ των άλλων χρηστών.

Η χρήση του Badoo είναι επομένως δωρεάν, αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βελτιώσετε το προφίλ σας για να μπορέσετε να συναντήσετε πραγματικά πολλούς ανθρώπους. Αν όχι, θα πρέπει μάλλον να χρησιμοποιήσετε κάποιες επί πληρωμή επιλογές, ώστε να μην ξεχαστεί γρήγορα το προφίλ σας!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Badoo;

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Badoo είναι φυσικά ο αριθμός των χρηστών! Υπάρχουν τόσοι πολλοί εγγεγραμμένοι χρήστες που δεν θα αποτύχετε να κάνετε συνδέσεις. Πράγματι, ορισμένες καλά δομημένες πλατφόρμες υποφέρουν συχνά από έλλειψη χρηστών (και ιδίως γυναικών χρηστών!), γεγονός που μπορεί να απογοητεύσει πολύ γρήγορα. Εδώ, το Badoo έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ δημοφιλές, και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

Ωστόσο, αυτό το πλεονέκτημα μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μεγάλο μειονέκτημα!

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Badoo δωρεάν
  • Ο ιστότοπος είναι πραγματικά εύχρηστος
  • Μπορείτε να συνδυάσετε τις αναζητήσεις ανά συγγένεια και ανά τομέα
  • Ο μεγάλος αριθμός συνδρομητών διευκολύνει τη γνωριμία με ανθρώπους

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του Badoo;

Το μειονέκτημα του Badoo είναι επίσης ο μεγάλος αριθμός χρηστών! Πράγματι, αν υπάρχουν περισσότεροι χρήστες για να ανακαλύψετε, υπάρχουν επίσης πολύ περισσότεροι χρήστες που αντιπροσωπεύουν τον ανταγωνισμό σας! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέψει για εσάς, απλά πρέπει να το κάνετε σωστά!

Πράγματι, ο σκοπός της προσέγγισής σας θα είναι να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να φροντίσετε το προφίλ σας: το ψευδώνυμο, η περιγραφή, οι φωτογραφίες, όλα πρέπει να επιλεγούν με προσοχή!

Με ένα πρωτότυπο και καλά δομημένο προφίλ, θα πρέπει να τραβήξετε το βλέμμα πολλών κοριτσιών, και αυτό θα σας επιτρέψει να φτάσετε σε ένα επίπεδο δημοτικότητας που θα επιτρέψει στο προφίλ σας να είναι πιο εύκολα ορατό από τους χρήστες. Επομένως, είναι δυνατόν να πετύχετε στο Badoo, αλλά μπορεί να χρειαστείτε λίγο περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσετε το προφίλ σας και να το κάνετε ακαταμάχητο στις γυναίκες!

Προσοχή επίσης σε ορισμένα ψεύτικα προφίλ που βρίσκονται στην πλατφόρμα. Το Badoo δεν είναι απρόσβλητο από αυτό το πρόβλημα, το οποίο δυστυχώς συναντάται σε όλες τις ιστοσελίδες γνωριμιών, ειδικά αν είναι δωρεάν. Να είστε λοιπόν πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε τις απάτες! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορείτε να αναφέρετε προφίλ που φαίνονται αμφίβολα. Υπάρχουν ορισμένα πρότυπα που επιτρέπουν στο Badoo να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, αλλά κάποιοι έξυπνοι άνθρωποι εξακολουθούν να καταφέρνουν να ξεγλιστρούν μέσα από το δίχτυ!

 

Τι να κάνετε με τις πιστώσεις σας;

Αυτές οι πιστώσεις σας επιτρέπουν να προωθήσετε το προφίλ σας. Πράγματι, όπως είδαμε, αν ξεκινήσετε στο Badoo, τότε το προφίλ σας δεν έχει προλάβει να γίνει δημοφιλές και είναι πιθανό να πνιγεί ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα προφίλ χωρίς να ξεχωρίζει.

Με 100 μονάδες, μπορείτε να έχετε το προφίλ σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων όταν ένας χρήστης πραγματοποιεί μια αναζήτηση. Αυτό θα σας δώσει μεγάλη προβολή και θα διευκολύνει πολύ τη γνωριμία σας με ανθρώπους.

Οι μονάδες μπορούν επίσης να σας επιτρέψουν να διαβάσετε πρώτα τα μηνύματά σας από το άτομο στο οποίο τα στείλατε. Πράγματι, αν επιθυμείτε ένα κορίτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβει πολλά μηνύματα από άνδρες. Το δικό σας, όσο καλά γραμμένο κι αν είναι, πιθανόν να πνιγεί στην πλημμύρα των μηνυμάτων που λαμβάνετε. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να βάζετε το μήνυμά σας πρώτο.

Το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό πλεονέκτημα των πιστώσεων Badoo είναι ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με δημοφιλείς ανθρώπους στην πλατφόρμα. Πράγματι, αν δεν είστε τόσο δημοφιλής, δεν σας επιτρέπεται να συνομιλήσετε με άτομα που είναι πολύ επιτυχημένα στην πλατφόρμα. Αγοράζοντας πιστώσεις, θα μπορείτε να συνομιλείτε με όποιον θέλετε!

Υπερδυνάμεις

Οι υπερδυνάμεις, εν ολίγοις, είναι λίγο σαν τις πιστώσεις, αλλά καλύτερες! Πρόκειται για συνδρομητικά πακέτα που σας επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε πολλά από τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου.

Θα έχετε όλες τις δυνατότητες που επιτρέπονται από τα credits, με την πρόσθετη δυνατότητα να έχετε τα ονόματα όλων των μελών που συμβουλεύονται το προφίλ σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να βλέπετε τα προφίλ όλων των χρηστών που θέλετε χωρίς να το γνωρίζουν.

Θα μπορείτε επίσης να αλλάζετε την ψήφο σας σε ένα προφίλ (σας “αρέσει” ή “δεν σας αρέσει” προφίλ που θα ταιριάξουν) και να βλέπετε ποιος έχει κάνει σελιδοδείκτη στο προφίλ σας.

Φυσικά, όσο περισσότερο δεσμευτείτε μακροπρόθεσμα, τόσο φθηνότερα θα είναι τα Super Powers!
Πώς μπορώ να αποκτήσω μονάδες ή υπερδυνάμεις;
Όταν εγγραφείτε στο Badoo, ο ιστότοπος σας προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλες αυτές τις επιλογές και, ως εκ τούτου, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Superpowers για λίγο. Αυτό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τις διάφορες λειτουργίες που επιτρέπουν αυτές οι δυνάμεις και στη συνέχεια να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το αν θα αγοράσετε πιστώσεις ή Super Powers ή θα παραμείνετε στην δωρεάν έκδοση του ιστότοπου. Κατά τη γνώμη μας, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσει το Badoo όλες τις υπηρεσίες του.

Καλό είναι να γνωρίζετε:

badoo

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι υπάρχουν τακτικές προσφορές που σας επιτρέπουν να αγοράζετε μονάδες και υπερδυνάμεις σε χαμηλότερη τιμή. Αν είστε λίγο υπομονετικοί, περιμένετε την επόμενη προσφορά για να γεμίσετε με πιστώσεις! Κατά τη γνώμη μας, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το Badoo σε χαμηλή τιμή.

Γίνετε μέλος VIP

Υπάρχει ένα τρίτο επίπεδο προνομίων στο Badoo, το οποίο σας δίνει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά από τις πιστώσεις και τις υπερδυνάμεις. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο του Badoo, και με μια VIP συνδρομή μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου.

Ως VIP, βρίσκεστε πάντα στην κορυφή των αναζητήσεων συγγένειας και τομέων, συνεχώς. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε ελεύθερα με τα πιο δημοφιλή μέλη του ιστότοπου.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η συνδρομή καταβάλλεται μηνιαίως και σε σταθερή τιμή. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θέλετε να δεσμευτείτε, θα πληρώσετε τη μηνιαία τιμή των 99 ευρώ!

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Η εγγραφή στο Badoo είναι πολύ απλή.

Ο γρηγορότερος τρόπος είναι να εγγραφείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. Η εγγραφή είναι πολύ γρήγορη και οι φωτογραφίες σας μεταφορτώνονται αυτόματα στην πλατφόρμα Badoo. Αλλά δεν χρειάζεται να περάσετε με κανέναν τρόπο από το Facebook, αν προτιμάτε να διατηρήσετε τους δύο λογαριασμούς χωριστά.

Για να εγγραφείτε χειροκίνητα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε ορισμένες πληροφορίες: το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης, το φύλο και την πόλη σας. Θα πρέπει επίσης να καθορίσετε το είδος της συνάντησης που θέλετε να κάνετε στον ιστότοπο: γνωριμίες ή φιλία. Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να περιηγείστε στα προφίλ που σας ενδιαφέρουν!

Ωστόσο, για να αποκτήσετε δημοτικότητα, θα πρέπει να επεκτείνετε το προφίλ σας και να προσθέσετε μερικές φωτογραφίες (τουλάχιστον 3). Αν το προφίλ σας είναι σχεδόν άδειο, τότε θα έχετε ελάχιστες πιθανότητες να τραβήξετε το βλέμμα των γυναικών, είναι αυτονόητο!

Κριτικές χρηστών Badoo

Οι κριτικές των χρηστών του Badoo είναι γενικά θετικές. Στο Google Play, η εφαρμογή έχει βαθμολογία 4,3/5, η οποία είναι πολύ καλή. Στο App Store, η βαθμολογία είναι 4,6 / 5. Ας δούμε μερικά σχόλια από τους χρήστες του Badoo:

“Το Badoo είναι καλύτερο από τις περισσότερες άλλες εφαρμογές γνωριμιών. Οι διαχειριστές είναι πολύ δραστήριοι όσον αφορά τα ψεύτικα προφίλ, τις αγενείς εικόνες και την κατάχρηση. Το 90% των προφίλ ελέγχονται! Αν οι άνδρες σας στείλουν ανεπιθύμητες φωτογραφίες, θα τους απαγορευτεί η είσοδος! Το λατρεύω! Το Badoo σέβεται πραγματικά τους χρήστες του, όχι όπως άλλες ιστοσελίδες… Το μόνο ελάττωμα για μένα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες στην περιοχή μου. Οι τιμές μου φαίνονται δίκαιες”. Φιόνα.

“Μου αρέσει αυτή η ιστοσελίδα. Μπορείτε πραγματικά να συνομιλήσετε με ανθρώπους, δωρεάν! Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στα προφίλ της γεωγραφικής σας περιοχής. Πραγματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη χρήση του Badoo. Μπορείτε ακόμη και να δείτε αν οι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι ή όχι, είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Chris.

“Είναι καλύτερο από κάθε εφαρμογή γνωριμιών που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Αποφάσισα μάλιστα να διαγράψω όλες τις άλλες εφαρμογές και να κρατήσω μόνο αυτή. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να δείτε με ποιον έχετε ταιριάξει ή για να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες στο προφίλ σας. Ελπίζω να παραμείνει έτσι! Γαβριήλ.

“Είναι ένας πραγματικά εύκολος ιστότοπος στη χρήση. Από την άλλη πλευρά, για τους ηλικιωμένους, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι!” Αννα.

 

Η γνώμη μας για το Badoo

Το Badoo είναι το νούμερο ένα κοινωνικό δίκτυο γνωριμιών στον κόσμο. Έτσι, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι τόσο ενδιαφέρον. Ενώ πολλές ιστοσελίδες υποφέρουν από έλλειψη χρηστών (και ειδικά γυναικών, ας είμαστε ειλικρινείς!), το Badoo δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μας, θα βρείτε σίγουρα πολλούς ανθρώπους στο Badoo για να συνομιλήσετε και, γιατί όχι, να συναντηθείτε προσωπικά.

Ωστόσο, το κύριο αρνητικό σημείο του Badoo είναι ότι για να αποκτήσετε κάποια προβολή, θα πρέπει πιθανότατα να πληρώσετε γι’ αυτό. Πράγματι, παραμένοντας σε έναν εντελώς δωρεάν λογαριασμό, το προφίλ σας μπορεί να μην εμφανίζεται πολύ μεταξύ των χρηστών, και αν αυτοί είναι δημοφιλείς, δεν θα σας επιτραπεί να μιλήσετε μαζί τους! Από την άλλη πλευρά, κατά τη γνώμη μας, το Badoo έχει πολύ λογικές τιμές.

Επειδή το Badoo είναι μια πλατφόρμα freemium, που σημαίνει ότι είναι εντελώς δωρεάν, αλλά μπορείτε να προσθέσετε επιλογές επί πληρωμή. Παρόλο που η χρήση του ιστότοπου είναι εντελώς δωρεάν, εξακολουθεί να είναι αρκετά περιορισμένη.

Το γεγονός ότι ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο είναι τόσο μεγάλος είναι ταυτόχρονα πλεονέκτημα και μειονέκτημα, διότι για να μην πνιγείτε από τη μάζα των προφίλ, ορισμένα από τα οποία έχουν εγγραφεί σε επιλογές επί πληρωμή, θα πρέπει να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για να ξεχωρίσετε! Ή αλλιώς, κάντε συνδρομή επί πληρωμή…

Μια τελευταία προειδοποίηση: προσέξτε τα δόλια προφίλ. Αυτό συμβαίνει δυστυχώς με όλες τις δωρεάν ιστοσελίδες γνωριμιών. Παρόλο που η πλατφόρμα είναι σχετικά αντιδραστική όσον αφορά τη διαγραφή αμφίβολων προφίλ, πάντα υπάρχουν μερικοί που ξεγλιστρούν μέσα από το δίχτυ. Να είστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αλλά το Badoo παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στις online γνωριμίες, και με λίγη επαγρύπνηση, στοιχηματίζουμε ότι θα γνωρίσετε μερικούς υπέροχους ανθρώπους!

Leave a Comment